Leie av lydutstyr til julebord

Har du behov for lydutstyr til julebord? Vi hjelper deg med å finne en god løsning, om det så er leie av lydanlegg eller mikrofoner.

 

Skal det holdes taler under julebordet? – Vi ordner mikrofoner og lydanlegg

Uansett om dere planlegger en helaften med taler, DJ eller bare ønsker et godt anlegg for musikkavspilling – vi har utstyret du trenger. Skal du gå rundt mens du snakker? Ikke noe problem, hos oss leier du trådløse mikrofoner som sørger for god mobilitet og brukervennlighet. Vi har i tillegg trådløse miksere, hvis dere skal ha hyre inn en DJ for anledningen. Det blir derfor enkelt å tenke løsninger når julebordet skal planlegges, og godt lydutstyr sørger for topp stemning under hele arrangementet.

 

Enkelt å ta i bruk

Vårt utstyr er tilrettelagt for deg som leier. Det er derfor enkelt å sette opp og ta i bruk, slik at du kan bruke mer tid på andre oppgaver. Skulle du likevel ha utfordringer med oppsett og bruk av utstyret, hjelper vi deg gjerne med vår kunnskap og erfaring.

Uheldig med utstyret? Alt av utstyr er dekket gjennom vår forsikring hos IF Skadeforsikring. Vår forsikring dekker tyveri, skade på utstyr, naturskade, brann osv. Du kan derfor kjenne deg trygg, hvis uhellet først skulle være ute.

Hør med oss for mer informasjon om utleie av lydutstyr til julebordet.