Streamingløsninger

files/Nyheter/Streaming/Streaming_hovedbilde.jpg

Uansett om du skal kjøre en enkel livestream hjemmefra, eller om det skal gjøres en større produksjon og tas i bruk flere kameraer og lydinputs, så har vi løsningen.

Mikser 

Et godt tips her, er Pro AV miksere fra Roland. Mikserne i Rolands VR-serie lar deg koble til og kombinere en rekke video- og lydkilder til en enkelt hub, og deretter profesjonelt bytte mellom dem mens du streamer fra datamaskinen.  Et eksempel på dette er den hendige VR-1HD, som enkelt lar deg koble til en PC og streame fra den plattformen du ønsker, som for eksempel Teams, Youtube, Facebook, GotoMeeting, Slack og alle andre kjente plattformer. Her får du en mikser som blant kan gjøre automatisk bytte mellom kameraer og andre gode løsninger som gjør det enklere å involvere så få personer som mulig.

Ønsker man en mikser med mer high-end funksjonalitet for streaming, så anbefaler vi arbeidshesten VR-50HD MKII Multi-Format. Denne mikseren er enkel å betjene og kommer med tilkoblingsmuligheter og fleksibilitet som er best i klassen, slik at du kan jobbe med et bredt spekter av arrangementer.

Mikrofon

Publikum tilgir deg for dårlig videokvalitet, men er mindre tålmodige med dårlig lyd. Vi tilbyr mikrofoner til alle typer bruk, og gir deg gjerne råd på hvilken du skal velge. Med anerkjente merkevarer som Audio Technica, Electro-Voice og Biamp har vi løsningen som passer til alle typer produksjoner. Se våre mikrofoner her.

Kamera

PTZ-kameraer gir muligheten til å fjernstyre retning og zoom, noe som gir en levende og dynamisk opplevelse for de som ser på streamen. Scandec distribuerer svært gode PTZ-kameraer fra Avonic og Panasonic.

Enkel løsning

Skal du ha et enkelt oppsett, hvor du skal bruke kamera eller annet utstyr som ikke har streamingmuligheter, så har vi flere typer løsninger. Avonic’s REC200 tar HDMI eller SDI og gjør signalet klart til streaming i et lokalt nett, eller rett på internett eller opptak. Avonic CAP100 tar HDMI signal og gjør det tilgjengelig på en pc som en enhet på samme måte som et webkamera eller liknende enheter. 

Kabler

Vi har også det som trengs av kabling til disse produktene. Se alt av kabler her.

Vi hjelper deg med å velge utstyr eller sette sammen en streamingpakke som passer til ditt behov. Ta kontakt på post@prettysweet.no, så finner vi løsningen!

Filmbehandling

Fyll ut detaljene, så tar vi kontakt innen kort tid!

Takk for at du kontaktet oss

Vi svarer deg innen kort tid

Pretty Sweet